Sorted by
Number per page
View:
Tags: Casa Clear

Google reviews

 • Es muy buena website se las recomiendo y los administradores de la misma hacen un exelente trabajo

  thumb Odalys
  5 juni 2022
 • Het is een aanrader om op voorhand casa's te boeken voor Cuba! Enorm blij om onze casa's geboekt te hebben via Jos van casa-particular. Ze hebben last-minute alles op maat kunnen regelen!

  thumb Allison Diamant
  11 mei 2022
 • Ik zou Jos en zijn mooie bedrijf voor iedereen aanraden die naar Cuba wil gaan en de zaken gewoon geregeld wil helpen. Zelfs tijdens een pandemie weet Jos dingen te regelen in Cuba met maatwerk en dat alles supersnel. Hij denkt mee met wat je wil en kent Cuba als geen ander. Jos, dankjewel voor alle hulp en al het geregel.

  thumb Pauline
  2 september 2021
 • Heb inmiddels al heel veel gereisd, maar nog nooit zo’n service gehad! Jos super bedankt!! Altijd snelle reactie, denkt mee, is flexibel, oprecht, heeft super veel kennis over Cuba en is altijd up to date over de gang van zaken. Ik beveel casa-particular.nl absoluut aan iedereen aan! Zonder Jos had ik nu nog steeds in Havana gestaan. S’ avonds laat aangekomen in Havana en het was een grote chaos met de koffers, iedereen liep als kip zonder kop rond, na 3 uren zoeken en wachten totdat de bagageband leeg was geen koffer. Naar lost en found daar nog een mega rij met mensen die ook geen koffer hadden. Al met al heeft het zo’n 4 uren geduurd voordat ik buiten stond, zonder water, zonder internet, zonder eten en zonder CUC, want dacht straks staat de taxi er niet meer. Maar de twee chauffeurs stonden nog keurig te wachten met een naambordje!! De chauffeurs waren echt zo behulpzaam!! Mocht gelijk bellen zodat mijn Cubaanse vriend niet ongerust zou zijn, ze gingen water en eten voor me halen en onderweg een mogelijkheid zoeken om geld te wisselen. De taxirit die Jos geregeld had was van Havana naar Santiago de Cuba, hele lange reis, maar echt fantastisch! Ze reden veilig, dat is in deze landen ook wel eens anders, waren behulpzaam, gezellig en flexibel! De taxirit was veel beter dan de vlucht zelf. Tijdens mijn verblijf in Cuba veranderde om de dag de situatie in Nederland en was het nog maar de vraag of ik wel terug kon vliegen. Jos hield me super goed up to date, heel fijn! Hoop dat ik binnenkort weer naar Cuba kan, dan maak ik zeker weer gebruik van casa-particular.nl!

  thumb Lina Fernanda Nota
  15 juni 2021
 • Jos, van Casa Particular.nl, is altijd up to date van de laatste ontwikkelingen op Cuba. Hij komt er zelf al vele jaren en is zeer bevlogen aangaande alles wat met Cuba te maken heeft. Hij zal er alles aan doen om zijn liefde voor Cuba aan je over te brengen en is erg behulpzaam.

  thumb Who DZ
  25 oktober 2020